Post by biobilosziesu on Feb 12, 2022 16:00:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Icing On The Dress ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Icing On The Dress IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها کریستال ها را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Icing On The Dress 2022 version ▞▞▞
مسخره بود
حرفامو گرفتم چرا که ایرادات بازی خیلی زیاده نمیگم بازی بده نه ازش خوشم میاد ولی محدوده تنوعش کمه .رنگها رو که نمیشه خرید فیلمه و غیر قابل خرید انواع کیک هم محدوده،مدل تاجه ها و غیره که نشون میده اگه گرفتن و استفاده کنن. بود زیباتر بود .تشکر
بد نیست
بد بد است چو نکه این بازی هکر داره
متنفرم از این بازی خیلی بد خیلی بده خیلی بازی بدی
این بازی خوب است، اما همیشه هنگ است، وقتی نشان می دهد اضافه می کند، هنگ می کند یا متوقف می شود. چرا؟ سرعت شبکه من عالیه ولی هنگ میکنه. وقتی داشتم کیک را میخکوب کردم آویزان می شود. برای همین 2 ستاره میدم
این یک ستاره است زیرا نمی توانید ما اضافه کنید و باید موارد دلخواه خود را از دست بدهید مورد و مشتری عصبانی می شوید زیرا باید به ما اضافه می کند اما نمی توانید اگر دوستش دارید دیگر آن را دانلود نمی کنم هرگز دوباره آن را دانلود نمی کنم در زندگی من متاسفم که به شما 1 ستاره دادم امیدوارم مرا ببخشید اما این یک بازی جالب است که می توانید بازی کنید!
من بخاطر این که ۷۸دقیه وایسادم تا نسب بشه دو ستاره میدم سارینا شریفی ام
Icing On The Dress Ролеви ihor
فوق العاده راضی کننده است، بسیار سرگرم کننده است، به مهارت های کیک شما کمک زیادی می کند، توصیه می کنم رقص کنید، منظورم دانلود این بازی است و بسیار سرگرم کننده است و بسیار رضایت بخش و آرامش بخش است
سلام این بازی خیلی خوبه به شما پیشنهاد میدم که این بازی رو نصب کنید 🤗
بدک نیست ولی بیشتر بده
افتضاح ببخشید اینو میگم ولی حقیقت هست دست سازندش درد نکنه ولی چیز خیلی چرتی ساختی یک ستاره برای نوشتن نظر یک ستاره برای سازندش
سلام بچه ها من هانیه هادی هستم والا برای من نصب نمیشه میشه ها ولی وقتی که در حال نصب حافظه پرمیشه
اضافه های بسیار زیاد
این برنامه خیلی خوب است اما تبلیغات بسیار زیاد است اما من عاشق این برنامه هستم
بیشتر تبلیغ است تا بازی شما به معنای واقعی کلمه باید تبلیغات را تماشا کنید تا ابزار مناسب برای پخش سطح، تبلیغات بین سطوح، تبلیغات در طول سطوح و سپس تبلیغات برای دریافت پول اضافی به دست آورید. مسخره است.
برای اولین بار خیلی قشنگه ولی بعد که میگذره تکراری میشه
خیلی بازی چرت هست دو ساعت اولش ادمو معطل میکنه. آدا در میاره خییییلی چرته رنگ کردنش هم بیخوده😤😖🙁
من فکر می کنم برای مبتدیان کیک خوب است زیرا آنها یاد می گیرند که چگونه کیک را فراست کنند و مانند یک بازی طراحی لباس برای مدل ها است که واقعاً به من در فرستینگ کمک می کند بنابراین به همین دلیل به آن 5 ستاره دادم 😄😀😁
سلام این بازی خیلی خوبی هست و به شما پیشنهاد می کنم حتمآ این بازی را نصب کنید پشیمون نمی شید 😊
من عاشق این بازی بچه هستم، بسیار با تجربه است و بسیار سرگرم کننده است که می توانم مانند 100 کیک تزئین کنم.
بازی خوبیه ولی خیلی تبلیغات اومده چون بازی رو پاک کردم😘😠
سلام دوستان گل خوبین بچه ها این بازی خیلی باحال هست لطفا نصب کنین ممنون از سازندش خیلی ازش لطف میکنم 👍👍👍👑👑👑💙💙💙😍😍💯💝9ساله از استان شیراز ♥️👍👑💙😍😍💯💝
وقتی در حال استراحت هستید سرگرم کننده است و به مردم کمک می کند چگونه روی کیک بچینند 🎂
واسه من بوده یه مدت گیر میکنه
من بازی را دوست دارم اما تبلیغات بسیار زیاد.....خیلی بد
این بازی را دانلود نکنید من حتی نمی توانم چیزی جز کیک ببینم. و وقتی چیزی نمی بینم یخ زدن کیک سخت است. به علاوه اشکال دارد و من از آن متنفرم. من این را به کسی توصیه نمی کنم
وای وای وای ما برای بچه ها نه برای پیر
چتتا🥰🤩
پپ لپدنست
افتضاحه این بازی خیلی خیلی بده من که اصلا دوست نداشتم گوشی رو هم می کنه (ویروسیه) پیشنهاد میکنم نصب نکنید😝😖
عالی حتما دانلود کنین اگه این برنامه رو پسندیدی بله رو بزن❤❤❣😋💜💜💜🦄🦄🦄🦊🦊
سلام من الان دارم این بازی رو نصب میکنم بخاطر همین فقط سه ستاره زدم امیدوارم بازی خوبی باشه
این بازی خیلی خوبه من خیلی دوسش دارم دست سازندش واقعن درد نکنه اینبازی حرف نداره 🤟🏻🤟🏻🤟🏻😎😎😎👌🏻👌🏻
خیلی عقب افتاده، شاید فقط گوشی من باشه. همچنین، به نظر می رسد تبلیغات زیادی وجود دارد. علاوه بر این، به نظر می رسد یک بازی لذت بخش است. من آن را به گربه من توصیه می کنم.
سلام ازتون می خواهم این بازی را نصب کنید خیلی خوب است من از این بازی رازی خیلی قشنگ است
خاک تو سرم ۱۳۱مگابابت بخاطر یه بازی عاشق به باد دادم
خیلی شگفت انگیز است که چقدر تبلیغات وجود دارد اما واقعاً آرامش بخش است یک روز واقعی داشته باشید 👋🏻🥯
تبلیغات زیادی وجود دارد که سرگرم کننده است اما تبلیغات آزاردهنده می شوند
Icing On The Dress Ролеви ihor
سلام بازیه خوبیه اما یک ستاره کم کردم چون حافظه ی زیادی میگیره یک ستاره دیگه هم کم کردم چون همش فیلم باید ببینی یک ستاره دیگه هم کم کردم چون همش باید کیک بپزی فروختن ولی باز دست سازندش درد نکنه و لطفا فحش ندید و نمیشه. نکن که ۵ ستاره بدیم هرکی یک نزر داره
عالی بود فقط رایگان بود بهتر می شد و آدم خودش می کد نه سفارشی
بهترین است اما من از انجام این بازی خسته شده ام
Icing On The Dress RPG fbbl
من عاشق این هستم اما تبلیغاتی دارم که ندارم. مانند آن تبلیغات hemmmnm
The Catapult 2 Akció zpj
این بهترین بازی تا به حال است اگر نگاه کنید این 0 یا 1 است، بسیار پر از آن هستید زیرا فکر می کنید تبلیغات زیادی وجود دارد و من اهمیتی نمی دهم من فقط بازی را دوست دارم من دوست دارم چگونه آن را بسازید شما می توانید خودتان آن را بسازید کیک و مهم نیست چه کیکی درست می کنید، بازی شماست
این مفهوم بازی بسیار بامزه است اما تبلیغات بینظیر است. بازی برای دانلود به مقدار کافی داده نیاز دارد، بنابراین فکر می کنید که تبلیغات زیادی وجود نخواهد داشت. همچنین دوست ندارم که نتوانید از رنگی که «مشتری» می خواهد استفاده کنید، مگر اینکه تبلیغی را تماشا کنید. همچنین هر بار که تزئین کیک را تمام می کنید، پاپ آپ دریافت می کنید و این بسیار خسته کننده است. اگر تبلیغات نبود این بازی خیلی خوب بود.
این بتزی بازیای هنگی بنظره من نصب نکنید ازتون خواهش میکنم نصب کنید اگه اونو نصب کنید گوشیتون هنگی میشه پس نصب کنید اون بازی خوبی میدونم شماهم دوستش دارید ولی هنگی و گوشیتو میشه خاموش و روشن نمیشه بعد گوشیتونو خراب میکنه نظره من منفییه لطفا نصب کنید 🙏 🏻🙏🏻🌹🌹
خوب نبود
برای من نمیاره اول هم دادم برای نظر دادن