Post by biobilosziesu on Feb 12, 2022 16:16:31 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mechs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mechs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ниво откључавања ▞▞▞
▞▞▞ Super Mechs 2022 version ▞▞▞
Тако да сам покушавао да вратим свој стари налог и послали су ми е-пошту и отишао сам на форум, покушавали су да помогну дан или два и рекли су да су на томе, али је прошло више од недељу дана и пао сам одустао сам, али ме нису обавестили неко време, одговорите. Сада снижавам на 3 звездице због недостатка одговора и не слушања чланова заједнице.
Најбоље На Свету
Забавно је, али само треба више јединица за надоградњу као што су - уобичајене, ретке, епске, легендарне, митске, а онда би требало додати шесту. МОЛИМО ВАС........
Ово је забавно, али када играм игру учитавање је предуго, надам се да ћете то поправити... 😟😟😟
5 звездица када поправите пријаву која није успела након што сам ажурирао игру. Ресетујеш ли све? Да ли треба да направимо нови налог? Након што смо убили своја времена до сада?
Ужасно. Замрзава се тако често да не желите да играте. Превише огласа. Толико се замрзава да не можете уживати у игрању. Још увек нема подршке или исправки грешака од вашег одговора. Послато је више е-порука и захтева за техничку подршку. Људи не троше ваше време или новац на ову игру.
Уништили сте игру ажурирањем
Учитавање траје проклето дуго
Решите проблеме са интернетом и грешке у игрицама, па дајте већину добрих атома бесплатним наградама. Хвала
Добра игрица има и на комп био сам 27 лвл буквално најаци у мојој леаге и заборавим ацц
Игра се променила. Сетио сам се да сам ово играо на свом рачунару пре неколико година. Верзија у којој кутије за плијен не постоје. Можете купити све што желите и можете бирати шта ћете добити, али сада се рак кутије за плен проширио на некада славну онлајн ПвП мех борбу. Сад
Ово ми се десило више пута. Када завршим са шефом моја веза из неког разлога нестане и никада нећете погодити шта....ГУБИМ КУТИЈА ЗА ПЛЕН, молим вас, може ли се ово решити и надокнадити за кутију коју сам управо изгубио. Хвала вам. Ако желите да ме контактирате даље у вези са овим, пошаљите ми свој Гмаил како бисмо ово решили. Хвала вам. Измени 1, имејл је неважећи.
Прво губим јер немам новац, не злато, већ бескорисни жетон!!! Нека друга рецензија да им се свиђа стара верзија, правите токене за бесмислене сврхе! У реду је користити само злато, а не жетон, жетон је ВЕОМА ТЕШКО НАЋИ! Ако мислите да је забавно, НЕ, није забавно! Тада сам очекивао кутије, али не, понекад нема кутија делова! Шта је са онима који су сиромашни у оваквим играма! ТРЕБА ЛИ ИМ ТОКЕН?! Не, ТОКЕН ЈЕ СМЕЋЕ! Одбићу прву рецензију! ГУБЉЕЊЕ ВРЕМЕНА!!!!
програмери постају све мање компетентни да потпуно напусте ову игру и из тог разлога она није тако добра као што је била
Сећам се овога на свом рачунару, имам свог супер моћног робота на картици и касни, али није ова игра, већ мој таб. Можете ли да додате режим ниске спецификације тако да ми се фпс повећа на 45, мој нормални фпс је низак 20 фпс хахахаха тестирано у неким играма
Није достојан чак ни 1 звездице....не могу да видим свој механизам, имам делове, али механизам не постоји.....игра смеће са превише у куповини игрица
Одлична игра 👍, али можете ли молим вас да уклоните рекламе. Све у свему, то је одлична игра 👍 молимо вас да уклоните ове огласе и дајте боље награде за премиум кутију и премиум пакет
Super Mechs Aksi bjeh
Када сам први пут добио игру, била је сјајна, али сада када се борим против вештачке интелигенције, игра ми се замрзава и онда пада
Све у свему, добра је игра, али разлог зашто сам јој дао 3 звездице је што касни и звук је нестао ако покренем игру ¯\_ (ツ) _/¯
Да ли је убачено крафуовање
Проклетство да је тако тешко набавити митске предмете јер морате да платите злато да бисте развили све што желим је да се забавим, молим вас уклоните део где морамо да платимо злато да би предмети постали јачи јер тамо већ губимо наше предмете а такође и наше злато молим вас молим вас. 😢
Добро је, играм га доста, али када се понекад борим у арени, када сам ја на реду, неће искористити напад. Зато вас молим да то поправите
Лепа игра, али не може поново да се повеже, потребно је само да поново покренете апликацију
Да будемо поштени, игре су ометале да буду п2в Пошто је већина врхунских играча потрошила преко 75 до 100 долара за куповину игара дајући им предност у односу на бесплатне 2 игре ако желите да потрошите новац на игру која ће вас учинити звером од ове игре је за тебе
Добра игра, али тренутно више не могу да се пријавим, тако да сваки пут када желим да је играм морам да направим налог за госте сваки пут
Саврсена игрица
У почетку је забавно играти, али ако уђете даље у игру добијате теже базе за уништавање, али најнеправедније је да ако вам топлотни штит падне у било ком топлотном нападу, други играч добија бесконачну муницију и не можете ништа да урадите, тако је неправедно!!!! Ако бисте га променили, дао бих бољу оцену.😡
Не могу чак ни да победим једну од мисија кампање, урадио сам све што сам могао, али зато што не плаћам да бих победио, не могу да пређем преко тога, само бих волео да или сви можемо да добијемо награду од 5к токена како бисмо бар покушали да победимо како треба и људи се неће љутити, оценићу ово са 5 звездица ако то заиста урадите
Super Mechs Aksi bjeh
Коме је ову игру показо сн
Super Mechs Action qpoy
Функција која помаже слабијим играчима тако што играчи вишег нивоа могу да тргују са њима много би помогла почетницима, док би се отарасили ствари које не желе.
Halloween Madness Cooking Game Spillehall erp
Играо сам ову игру од првог пута када је објављена као флеш игра са стварима од металних конструкција којих се не могу ни сетити. Одрастао сам уз ову игру, заиста је забавна, све је у фокусу. Једноставно волим како је ова игра расла
жели да сачувам напредак, али једно каже да је за преузимање прошлих података, а друго је оно што ако немате Фацебоок? Волео бих да могу негативно да оценим јер је ово страшно и непријатељски роботи су ме убили и ја умрем. Ох, нема довољно хп? само ПЛАТИ за боље хп. укупна плаћа за победу
Super Mechs Action qpoy
кул је и много ке занимљиво али је теско да се добије легендарни али дајем пет
Тако сјајна игра! Сећам се добрих старих дана када сте могли да претражујете посебне митске артикле и купујете делове у продавници. Једина мана је дуго брушење ако се негде јако заглавите. Коришћење валуте из стварног живота ради трик, али је скупо. Осим тога, то је апсолутно сјајно, али не осећам да би то привукло велику пажњу у будућности. Била би тако одлична игра да се даље развија.
Super Mechs Aksi bjeh
Ок
Волим ову игру. Лакше је борити се само ако идете на ред, молимо направите још једну игру и борите се са механизмом и такође поправите грешку
Чему служе новчићи? Колико се сећам, требало је да постоји шкриња која се може купити само новчићима, али изгледа да су драгуљи потребни само која је сврха базе ако не може да генерише драгуље? И може да прави само бескорисне новчиће, буквално све у радњи могу да купе само драгуљи, ваши новчићи се користе само за надоградњу ваше "базе" што само може учинити бескорисније новчиће невероватним ох, заборавите на арену, буквално немате шансе да победите осим ако ваш противник врста
Хвала на овом ажурирању! Коначно је половина играча напустила ову игру! И ја и када ово ажурирање нестане, играћу поново
Морам да се жалим на нове проблеме са рачунима. После туторијала са новог рачуна, када се поново пријавим, увек пише да немам интернет везу и спречава учитавање и поновно повезивање, посебно када се пријавим и додирнем дугме Арена. Стари рачуни за сада немају проблема, ради и учитава се глатко. Само новонаправљени рачуни имају проблем са поновним повезивањем. Ову игру играм од 2014. и могу рећи да је ово невероватна игра. Вратићу својих 5 звездица ако се овај проблем ускоро реши. Обратите пажњу
Најлуђа игра