Post by biobilosziesu on Feb 12, 2022 16:19:38 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
TRANSFORMERS: Forged to Fight Hərəkət afy
A támadások sokkal vizuálisabbak voltak, mint amit eredetileg megjósoltam... Szintén szokása, hogy a csata kezdete előtt lefagy. Összességében megfelelő időtöltés👍
Nagyln tetszik. Ritka a jo telefonos transzformátorok jatek.
Transformers: Earth Wars Androidra - Ingyenes letöltés
Korábban szerettem ezt a játékot, de a legutóbbi frissítések szörnyűek voltak, és semmi sem tűnik jelentősnek, ezért csökkentettem a tetszésemet 1 csillagra. Nem csoda, hogy ez az alkalmazás miért nincs többé a "szerkesztők választása" között. Nagyon szegényes a botok frissítése, és az eladási cikkek borzasztóan drágák. Eltávolítom ezt az alkalmazást, ha nincs jelentős változás vagy frissítés...
Jó, de nem lehet könnyen megszerezni az 5 csillagos robotokat
Devs, miért? A játék minden alkalommal összeomlik a történetben, minden második csatában, imádom a transzformátorokat, mikor lesz nekik jobb.
Ez a játék nagyon jó, de jobb lenne, ha hozzáadnád a Sel opciót olyan robotokhoz, amelyekre nincs szükséged, nagyon hasznos lenne, ha feltennéd ezt a frissítést, köszönöm.
Kérem, térjen vissza ehhez a játékhoz, higgyétek el, hogy ez egy fantasztikus játék, csak a támogatására van szüksége, és újra hozzon új robotokat, mint korábban, minden hónapban javítsa ki a hibákat és problémákat, kérem, ne adja fel ezt a játékot. És kérem, optimalizálja a grafikát a snapdragon 870-hez.
Remek játék, őrült a grafika. Sokféle transzformátort kaphat. A befejező mozdulatok őrültek. Bárcsak több ilyen nagyságrendű játék lenne, soha nem gondoltam volna, hogy az id find a játék a transzformátorok rajongója, mivel a G1 annyiszor tud játszani és megverni a megatront, mint én. De szomorú vagyok, amikor látom, hogy ez a csodálatos játék az aprítókockára kerül. Ez az egyetlen játék, amiben szeretném, ha örökké megmaradna. Köszönöm
Annyira szeretem ezt a játékot, hogy játszhatnak Autobotként és csalókaként, és nem kell elfelejteni az olyan karaktereket, mint a Blue Streak.
Korrekt
Hülye játék, mert internetkapcsolat nélkül nem is tudod játszani, nagyon időpocsékolás, kérlek, add hozzá az offline módot, hogy internet nélkül játszhassam
Meghitt védelem Nyugdíjas kabam account
Két dolog miatt csak 3 csillagot adtam rá: először is, ha túl sokáig játszom a játékkal, akkor a játék késni kezd, amikor be kell töltenie egy ikont, ami magában foglalja a bot rész megnyitását, a kristályt, az üzletet, az Ore 13 készletét stb. hiányoznak a grafikus beállítások, amelyek remélhetőleg a következő frissítésnél megoldódnak
Transformers: Forged to Fight - Lead Optimus Prime and his team against the Decepticons in. Platforms: Android · App Store Műfajok: Fighting · Combat
szeretem a grafikát és a dizájnt. A hangok segíthetnek az úton. Ami jelenleg illeti, a tárhelyet frissíteni kell (a többlet Sparks időkorlátja nélkül). A szikraszilánknak/esszenciának el kell tűnnie. Vagy van szikra, vagy nincs, a szikra 65 százaléka nem ül valahol. Jó kiegészítés lenne a fel nem használt karakterek/elemek ELADÁSA. Jó lenne egyszerre több küldetést küldeni. Növelje az energonok számát 4-ről 10-re megtekintett hirdetésenként. Az indulás óta fektettem ebbe a játékba
Fizessen 2 nyerő játékot... alacsony az esélye jó botok megszerzésére... félúton folyamatosan összeomlik. A játékhoz visszatérve a botok fél lóerőre lemerülnek
sitemap_ajandektargyak.xml
Ez egy nagyon jó reprezentációja egy transzformátor játéknak! Bár szeretném, ha több karakter kerülne be, csak így tovább!
TRANSFORMERS: Forged to Fight پرتحرک fjs
Ez egy nagyszerű játék, de elavult, és túl sok adatom van a játékhoz 😒. Frissítésekre és jobb grafikára van szüksége. Olvassa el a játék részleteit, amiket annyira szórakoztatóvá varázsolnak
A játék egy idő után unalmassá válik.
Őszintén szólva 5 csillagot kaptam volna, de a játék betöltése olyan sokáig tart, és a harc és a harc közben is nagyon lemarad, kérjük javítsa ki az Android telefonok problémáját.
Az egyik legmenőbb játék, amivel játszottam, mióta NAGY Transformers-rajongó vagyok, és minden filmet megnéztem, de a probléma az, hogy SOK internet kell hozzá, és néha, amikor megkapom ugyanazt a karaktert, a másik eltűnik. Mintha kétszer kaptam meg ugyanazt az Optimus Prime-ot, ami azt jelentette, hogy feltételeztem, hogy kettő van, de csak egy és ugyanaz van a 2 DRIFTEMEM. Inkább változtasd meg ezt a hibát, ez fantasztikus 😎
Mintik Tikoo
ez a játék a valaha volt legrosszabb játék, amit 4 hónapja játszottam, de csak hirdetéseket és rossz tapasztalatokat kapok, azt javaslom, hogy ne játsszon
Az A.I olyan tehetséges, mint egy játékos! Ez az egyetlen ok, amiért adok rá 3 csillagot, nem minden játékos tud jól harcolni a játékban (és ebbe én is beletartozom lol), de ha te (kabam) csökkentenéd az AI képességeit, akkor kevesebb lenne a düh. hagyd ki a játékot lol 😂
TRANSFORMERS: Pejuang Aksi syfv
Shark World-โลกฉลาม RPG qou
A legjobb játék a Transformers: Forged to Fight lett, ez egy nagyon jól sikerült akció-RPG a Kabamtól. Ezeken kívül még kiemelném a
annyira rossz cselekmény, grafika és játékstílus, de szórakoztató játszani
Miért nem választhatjuk ki először az Optimus Prime helyett??? Nincs értelme . Megtartásról vagy törlésről szóló vita
Rendben, a játék megjelenése óta játszottam ezzel a játékkal, és tényleg úgy gondolom, hogy jó frissítésre van szüksége, például új küldetésekre vagy robotokra
A legjobb csak az egyetlen baj, hogy offline nem lehet játszani vele.
Hú ez a játék túl jó jó grafika jó botok túl sok jó játék, de kérlek adj hozzá transzformátorokat 3 OPTIMUS prime kérlek kérlek kérlek mindenkit, így ez a játék a kedvencem